På vift med Systeryster

Igår messade Systeryster och frågade om vi skulle ses i ett shoppingcenter. Och det är klart vi skulle. In i duschen och på med kläder och iväg!

Vi började med att köpa en kaffe (syrran) och en smoothie (jag) som vi tog med och och drack av medan vi knatade runt i olika affärer. Systeryster ville dels ha vårkläder och så fina påskägg till Puddingarna. Men det slutade med att hon, efter tips från mig, köpte cellofanpåsar som hon ska lägga presenter och godis i. Jag lämnade påskäggen jag fixat till Puddingarna, jag hade hittat fina i plåt. Jag fyllde dem bara med godis, kom inte på nåt kul.

Vi kollade runt i olika butiker och babblade samtidigt. Så mysigt att bara hänga ett tag! Jag har världens bästa syster! ❤

Vi åt lunch innan vi skildes åt. Jag testade dumplings för första gången. Ångade med räkor, vitlök och ingefära, med sweet chillisås till. Det var riktigt gott!

Efter stora kramen sa vi hej då och jag styrde kosan hemåt igen. När jag kom hem så ringde Nettis och vi babblade ett tag. Vi får skjuts av Toyboys mamma idag till båten. Gulligt!

Jag kollade på en serie på kvällen på Viaplay, Elvira, som var bra. Började kolla för ett tag sen och igår såg jag klart den. En dansk serie, som jag kan rekommendera.

Idag ska jag ånga en klänning och packa nattväska innan det är dags för avfärd till båten. Och piffa mig lite. Även om vi bara ska äta i fiket…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s