Kryssning

Vi fick skjuts till Vikingterminalen av Lotta, Toyboys mamma. Och när vi kom dit var det kaos! Bilar från alla håll, det stod still och folk tutade som stod längre bak. Till slut hade vi i alla fall lyckats ta oss fram så att vi kunde hoppa av och ta våra väskor och gå in. Till ny kaos. Knökfullt med folk, massor av barn så klart men även vuxna utan barn. Jag och Nettis trängde oss fram till en incheckningsmaskin och fick våra biljetter, sen var det bara att trängas och köa. Efter avgångstid kom vi äntligen igenom säkerhetskontrollen. Jättebra att de kollar, men de borde varit fler. Det tog en evig tid. Men vi kom ju på tillslut i alla fall. Och hittade vår hytt. Lastade in väskor och lämnade ytterkläderna och sen ut på jakt efter middag.

Vid buffén var det kö, fler som inte bokat bord. Så vi hade inte stora förhoppningar när det blev vår tur. Men, under över alla under, vi fick bord! 1 timme, och det räckte bra!

Korven åt mest räkor, jag åt sill och torksrygg och Nettis och Toyboy lite allt möjligt. Det var riktigt gott! Phu, jag var så lättad, trodde vi skulle få äta en inplastad macka i fiket. Hahaha!

Sen kollade vi in lekrummet. Som inte var så väldigt upphetsande, och dessutom knökfullt. Så där stannade vi inte. Gick ut en sväng på däck i det vackra vädret.

Vi skulle haft med jackorna så hade det varit supernice att sitta ute en stund.

Kollade i tax freeshoppen och trängdes igen med folk. Knökfullt överallt. Sen satte vi oss i den stora baren/danssalongen där Theoz skulle uppträda. Men först kl 22, vilket ju är rätt sent med tanke på att det är barn som vill se honom.

Vi tog varsin Aperol Spritz och satt och babblade och kollade på folk. Toyboy var på dansgolvet då och då med Korven. Där var fullt av barn som lekte, dansade och hade skoj.

Till slut blev klockan 10 i alla fall och Theoz kom ut på scenen! Alla barn var i extas!

Toyboy och Nettis turades om att ha Korven på axlarna så hon såg bra.

Mamma och Mommo diggade oxå!! Hahaha!

Efter konserten gick jag och Korven och la oss, båda lika trötta tror jag. Mamman och pappan fick fortsätta utan oss, vilket jag tror de uppskattade.

Vaknade nästa morgon av en liten röst: -Mamma, är det morgon nu? Och ja, det var det. 3 vuxna och 1 liten loppa trängdes runt på ingen yta alls för att göra sig klara. Till slut hade alla fått på sig sina kläder och barit på toa och fräschat till sig så vi kunde lämna hytten.

Hade inte lika stor tur nu dock, det fanns inte plats för oss på frukostbuffén. Så det fick bli fiket. Där ALLA barnfamiljer var! Jösses vad ungar! Som sprang och låg(!) överallt. Man fick verkligen se sig för när man kom med sin bricka, så man inte blev omkullsprungen eller klev på nån liten människa. De hade äggjakt för barnen, 3 ägg letade säkert 100 barn i olika åldrar efter. Korven hittade inte något av de 3, tyvärr.

Nettis och jag tog en tur till i shoppen, medan Toyboy var kvar med Korven och väntade på det utlovade godisregnet. Korven lyckade få 3 kolor. Lilla loppan!

Sen satte vi oss i en restaurang vid ett fönster och åt en smarrig lunch!

Där var det lugnt, tyst och vacker utsikt! Vi njöt!

God mat, jag åt grillad lax som var riktigt god. Och Toyboy åt oxfilé som var SÅ mör! Vi fick smaka och den var super!

När vi var mätta och belåtna gick vi igen till shoppen, Carina hade skickat en fråga om jag kunde handla lite till henne. Så det gjorde jag. Sen gick vi till hytten och packade ihop. Och vilade i väntan på att komma tillbaka till Stockholm. Där Lotta var snäll och hämtade oss och skjutsade oss hem. Så gulligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s