Sommardäck på

När jag hade jobbat klart igår så knatade jag till garaget. Körde ut bilen och vände den och backade tillbaka mot dörrarna. Fällde baksätet och så kånkande jag in sommardäcken i bilen. Åkte till samma ställe som jag brukar för att lägga m däck, och blev glad när det inte var kö utanför. Men, det var ingen kö eftersom de hade stängt för 30 minuter sedan.

Vad fasiken då!? Tänkte att jag kanske skulle åka tillbaka på lunchen som idag, men det blir stressigt. Och när jag nu väl fått in alla däck i bilen känns det trist att åka hem igen utan att ha lagt om däcken.

Kom på att jag sett en skylt om att lägga om däck på ett annat ställe, så jag chansade och åkte dit. Och jaaa! Där var det öppet, och 100 kronor billigare pris! Så det slutade väl!

Hem igen och ur med vinterdäcken och så återställa baksätet. Och inte vet jag hur det gick till, men jag var inte ens särskilt smutsig fast jag kånkat på däckx2. Så skönt att det är gjort nu!

Köpte mat på vägen hem så jag satte mig och åt när jag var hemma igen. Och kollade på serien på Netflix som jag följer, The glory. Riktigt bra serie.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s