Nya glasögonen

Igår efter jobbet knatade jag in till optikern hemma i centrum. Jag hade egentligen tid bokad på söndag för att hämta dem och få dem justerade så att de sitter bra. Men jag chansade, och de hade tid och brillorna hade kommit.

Här är 1 av dem. Trivs så bra med dem! Och när jag knatade hem från centrum var det mulet och de mörknade bara lite. Har inte fotat mig med de andra än, men ni ska få se dem oxå.

Solen ska ju skina i helgen, så det passar så bra att de här blir mörka då! Det blir även det andra paret. Så bra!!

Igår var det ju grått men jag har börjat med vårkläder nu.

Och vårjacka, äntligen!!

Mina sår på magen har börjat klia. Och de sitter ju som på rad mitt på magen, så jag ser ut som en apa när jag kliar mig. Eller, alla djur och människor, kan väl klia sig på magen. Hahaha! Men igår när jag med båda händerna kliade (försiktigt) på magen kände jag mig som en apa. Men att de kliar är väl för att de läker, så det är ju bra!

Jag, som har extremt svårt att komma ihåg namn, hittade en så kul sak på nätet.

Det är så pinsamt att vara dålig på namn. Känns som om jag är nonchalant, men så är det verkligen inte! Jag kan bara inte.

4 reaktioner på ”Nya glasögonen

   1. Ja pinsamt är det.
    Men jag säger numera som det är.
    Att jag är kass på namn 😑

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s