Kulturtant

Igår sken solen och i lä var det så skönt! Vårjacka och bytt väska från svart till blommig!

Och glassörhängen! Och det andra paret glasögon.

Ska visa skalmarna, missade att fota så de syns. De är lite bredare och med snygga färger.

Jag åkte in till Liljevalchs på Djurgården och mötte Wilbur och 2 av hennes vänner, Anna och Anette. Så himla trevliga och goa tjejer (eller ja ja tanter är vi väl…). Vi knatade in och såg på konst, Vårsalongen. En hel del fint, en del knasigt men kul, en del som inte var fint alls. Enligt mig, men jag är verkligen ingen konstkännare.

I salen med unga konstnärer var det en väldigt fin tavla, som tilltalade mig mycket.

Tyckte den var så fin!

När vi sett oss mätta på konst kikade vi lite i butiken, innan vi (och alla andra tror jag) gick till restaurangen. Jag åt en jättegod fiskgryta. Allas mat var god, och 1 glas vin till satt inte fel.

Vi babblade om högt och lågt och hade så trevligt. Jag har träffat de andra 2 några gånger förut, och de är verkligen supertrevliga. Så vi hade en riktigt bra dag tillsammans! Så kul att göra nåt tillsammans, och för min del något jag inte skulle göra själv. Vi gjorde sällskap till centralen, sen skiljdes vi åt.

Jag handlade lite och satt en stund ute i centrum i solen och läste. Men vinden var lite kylig, så det blev inte så länge.

Hemma läste jag en stund, men så somnade jag ett litet tag. Vaknade av porttelefonen, så jag släppte in Carina och Mållgan. Jag har kallat hennes kille Mållgan för att jag aldrig träffat honom, så jag har skojat och sagt att Carina hittat på honom. Men nu var han med, och han finns på riktigt!

Vi babblade ett tag innan de åkte hem till Carina. Och jag återgick till soffan. Kollade på Let’s dance och de är verkligen duktiga, tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s