Sol och varmt ☀️

Efter frukost igår tog jag med en blöt trasa och sopkvast ut på balkongen. Sopade golvet och torkade av bord, bänk och räcket. Äntligen är det balkongdags!

Sen fram med stolen och satte mig och njöt! Hade enbart T-tröja och tights på mig, och hade nog till och med kunnat ha bikini. Så himla skönt! Äntligen kan vinterns inre frost tina upp!

Senare knatade jag upp till centrum. In på Clas Olsson och köpte dynor till bänken och stolarna och sen mötte jag M. Jag hade med en kasse böcker till henne som vi ställde in i hennes bil, tillsammans med mina dynor. Sen satte vi oss på en uteservering och fikade och babblade en bra stund. Kollade lite i affärer, M hittade en skjortblus som var fin som hon köpte. Sen handlade vi i mataffären innan hon skjutsade hem mig. Och jag fick en kasse med böcker av henne. Vi byter ju alltid böcker med varandra. Så himla bra!

Hemma igen så fixade jag mosters deklaration. Skrev under, la med bouppteckningen och Kusins fullmakt. Så jag hoppas det funkar så.

Sen läste jag ett tag innan TV:n sattes på.

2 reaktioner på ”Sol och varmt ☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s