Möhippa đŸ„‚đŸŽ‰

I fredags pÄ vÀgen hem frÄn jobbet köpte jag 1 bukett tulpaner och 1 bukett rosor. Hemma sÄ snittade jag dem ganska kort och satte i smÄvaser runt om hemma.

Det Àr sÄ fint, tycker jag!

Och i lördags sÄ tog jag fram extrabordet och gjorde om kontoret till matsal.

Dukade med finservisen och tygservetter och gjorde fint (om jag fÄr sÀga det sjÀlv). Sen kom Sara och vi förberedde allt vi handlade i torsdags och fyllde mitt kylskÄp och bÀnk med.

Vi skar upp, tog fram skÄlar och fat och fnissade och babblade. Mellan varven satt vi en stund pÄ balkongen.

Vi var sÄ vÀlorganiserade och ute i god tid, sÄ vi hann ta det lugnt dÄ och dÄ.

NÀr Mahshid kom och vi fick meddelande om att den blivande bruden var klar med sin ansiktsbehandling och var pÄ vÀg sÄ gick vi ner pÄ gÄrden.

Lollo hade sagt nĂ€r hon sĂ„g vartĂ„t de Ă„kte att hon bara kĂ€nner 1 som bor dĂ€r. -Men ska vi till henne? Hon kan ju inte laga mat! đŸ€Ł Hon blev orolig att hon inte skulle fĂ„ nĂ„got att Ă€ta!! Hahaha

NÀr hon och hennes kompis Frida, som varit med henne till salongen, kom sÄ blev det kramkalas och bubbel ute en stund innan vi knatade upp till mig.

Hur ska vi hÄlla det vita vinet, i box, kylt? McGyver tÀnkte till! Jag Àr sÄ stolt över min lösning!

Öppnade flaskor höll vi kylda i kylvĂ€ska med en massa is. Jag köpte en pĂ„se i affĂ€ren och skrattade gott Ă„t texten pĂ„ den.

Bra att de var tydliga med att de var frysta! Kunde blivit förvirrat annars.

Vi satt lĂ€nge och Ă„t av allt smĂ„plock, charkuterier, ostar, hummus, kex, gott bröd, ost- och spenatpaj med mera. Mitt i middagen kom Agnes, och nĂ€r hon kom sĂ„ ropade vi; -Nu kommer strippan! Lollos min var obetalbar!!! đŸ€ŁđŸ˜‚

Även hon fick bubbel och tog för sig av maten, sĂ„ klart.

NÀr alla var nöjda sÄ flyttade vi in i rummet, dÀr chips och snacks var framdukat. Vi fortsatte babbla, drick vin och bubbel och ha trevligt.

Och sÄ gjorde vi Bellinis.

Frida riggade upp sin mobil med sjÀlvutlösare sÄ vi kunde ta en gruppbild.

PĂ„ grund av sjukdom föll flera av Lollos ”privata” vĂ€nner bort tyvĂ€rr. SĂ„ det var bara Frida som fick representera dem.

Jag tror att Lollo var nöjd med sin hippa, det verkade sĂ„ i alla fall. Det kĂ€ndes sĂ„ bra att fĂ„ vara med och göra det hĂ€r för henne. ❀

NÀr vi 02.30 satt henne i en taxi hem, och de andra oxÄ gÄtt var det Sara och jag kvar. Bort med matbordet och fram med en sÀng. Nu blev rummet gÀstrum.

IgÄr efter frukost började vi fylla diskmaskinen och plocka iordning. NÀr maskinen gick sa jag till Sara att jag kan ta hand om resten sÄ hon kunde Äka hem till sig.

DÄ kom solen fram, sÄ istÀllet för att ta hand om mer satte jag mig med en pÄtÄr och min bok i solen pÄ balkongen. TÀnkte att resten kan jag ta nÀr solen inte lÀngre nÄr min balkong. Bra plan!

Men sÄ ringde Kerran; -Vill du med pÄ en konsert? Ett band som spelar BeatleslÄtar, och jag har 1 biljett över.

Ja, jag tackar ju inte nej till att trÀffa vÀnner och göra nÄt skoj för att stÀda! Det kan jag göra en annan dag. SÄ in i duschen och pÄ med klÀder i stÀllet för bikini och sÄ mötte jag Lisa pÄ gÄrden.

Underbart att kunna gÄ ut i sommarskor igen!  Vi knatade till Kerran och Leffe skjutsade oss till konserten. Som var riktigt bra! SÄ kul och bra musik, sÄ klart.

NĂ€r jag kom hem var jag rĂ€tt seg. Tittade pĂ„ disken och alla skĂ„lar med snacks och bestĂ€mde mig för att efter jobbet pĂ„ mĂ„ndag Ă€r ett bra tillfĂ€lle att ta hand om det, och gĂ€stsĂ€ngen. SĂ„ jag har nĂ„t att göra ikvĂ€ll, det Ă€r ju bra. 😜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s