Tröttmössa

Kände mig helt slut igår. Mötte Sara på kontoret och hon sa samma sak. Hahaha! Vi tog slut på oss, tydligen.

När jag kom till centrum efter jobbet så åt jag och sen knatade jag hem. Tog tag i en del av röran hemma. Bland annat gästsängen så att hemmakontoret kan återgå till att vara just det och inte sovrum. Disken lämnade jag faktiskt till idag. Var alldeles för trött. Kollade på TV en stund innan jag kröp i säng. Läste några sidor innan jag slocknade som en klubbad.

Sara la ut en bild från när vi var och handlade till möhippan.

Det kan hända att vi (jag…) köpte rätt mycket chips.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s