Fint hemma igen

När jag klev ur sängen igår så drog jag sängkläderna och stoppade in dem i tvättmaskinen. Och så satte jag igång en diskmaskin på lunchen. Så efter jobbet tömde jag den och diskade champagneglasen för hand. Och tog hand om resten av disk och stoppade de kex som var över i påsar. Så jag plockade i ordning det sista och fixade med vaserna med blommor och vattnade även alla blommor.

Så nu är det fint hemma igen! Bara fönsterna som skulle behöva putsas…

Har börjat känna av min vårångest lite. Bara väldigt lätt, så ingen fara. Men den känns av, som ett fladder i bröstet och en känsla av oro/rastlöshet. Och jag blir okoncentrerad. Bara att vänta ut, jag vet ju vad det är och att det går över. När jag jobbade igår så satt jag och tänkte att jag skulle gå och få en massage när jag ar klar med disk och annat. För att liksom ha något att se fram emot och för att slappna av under massagen. Men när jag var klar med allt så kände jag inte för det ändå. Dels mådde jag bra just då och så tänkte jag att då sparar jag pengarna.Så det blev soffan och TV i stället. Jag har kollat på en norsk serie, Monster. Men den var så där, inte särskilt bra faktiskt.

Jobbar hemifrån idag, vilket känns som en bra idé med tanke på vad de säger på radion. Efter ett strömavbrott så är det tydligen kaos i tunnelbanan på alla linjer. Så jag slipper tampas med trängsel och väntan. Alltid något att glädjas över!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s