Trött

Igår var ångesten värre. Så jobbigt att försöka vara koncentrerad! Och när den framåt eftermiddagen lättade så blev jag SÅ trött. Det tar uppenbarligen energi att ha ångest. Men det var skönt att det gav med sig, kvällen blev lugn oxå.

På vägen från tunnelbanan hem så regnade det och solen sken. Och det var en så vacker regnbåge!

Den var så väldigt färgstark! Så fin!

När jag kom hem från jobbet så drog jag fram helgväskan och packade den. Mot torpet med M och L direkt efter jobbet idag! Ska bli så himla mysigt! De har varit dit redan i år, men för mig blir det första helgen efter vintern.

Precis, så är det så klart!

2 reaktioner på ”Trött

  1. Ja, samma sak med tvättkorgarna här hemma. Har aldrig fattat vad folk menar när de säger att att de fått undan all tvätt. Hos oss innebär det på sin höjd att korgarna inte är rågade, men tomma är de aldrig (samtidigt). 😅

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s