Dusch och ångest

I söndags hade jag ångest hela dagen. Och hyfsat stark. Jag hade ingen alls på hela lördagen och tänkte att jag kanske inte får det i torpet. Det skulle jag alltså inte ha tänkt…

Ja ja, det är som det är. Bara att vänta ut det, det går ju över.

Vi har ju inget vatten indraget på torpet, utan vi hämtar dricksvatten i dunk. Och har en pump i kanalen så att vi kan använda det vattnet till annat. Bland annat att duscha i. På sommaren tvättar vi oss ju i kanalen, men nu ät det för kallt.

Men med en kampingdusch och kanalvatten som vi värmt så kan man ändå bli ren!

Vi står ju ute och blaskar med vatten, och i helgen blåste det ju så kallt. Så varmt vatten var väldigt skönt, men så fort man inte hade vattnet på så var det iskallt. Så tvåla och duscha gick rätt snabbt kan jag berätta. Fort in och torka sig vid elementet!

Igår var det skönt att duscha hemma, utan att frysa när jag tvålade in mig.

Jag kollade på en norsk miniserie baserad på verkliga händelser, Sjuksköterskan. Den var bra, finns på Netflix om ni vill kolla. Jag såg så klart alla avsnitt i ett sträck…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s