Läkarbesök

Igår träffade jag min husläkare. Efter en Gastric Bypass så tar de prover 1 gång om året för att se så att man inte har nån brist av något, och mina värden var bara bra. Lite högt järn, så jag kan ta dem bara var annan dag nu.

Vi pratade oxå om magen och vad som hänt. Jag frågade om vi borde kolla upp något kring mitt blod och blödningen. Men han sa att ett kärl kan brista för vem som helst, det är inget fel. Om man har fel på koagulationen så blöder man i tandköttet och näsblod och så. Så han ansåg inte att det fanns skäl för oro.

Så då släpper jag det! Skönt!

På vägen hem igen såg jag en så söt blus och kjol i ett skyltfönster. Men butikerna hade inte öppnat än. Efter jobbet knatade jag tillbaks men nä, det blev inget köp. Kjolen var dels i tjockare tyg än det såg ut, så inte samma som blusen. Och dessutom var de rätt dyra.

Jobbade hemma igår, och på lunchen sken solen på balkongen.

Så årets första utomhuslunch! Men det var bara skönt när det var lä och solen var framme. Efter en stund kom en del moln och då frös jag. Så sista stunden av rasten var jag inomhus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s