Kallt

Alltså, det är minusgrader fortfarande på nätterna! Och inte mycket varmare dagtid heller. Täckjacka, tunnare variant visserligen, tunna handskar och halsduk när jag går ut. Och inte 17 barfota i sandaler än!

Jag är kränkt! Var är vårvärmen?!

Det blir en väldigt kort period med behagliga temperaturer när det inte är vår. Förra året var det likadant, minns jag. Ingen vår och så blev det sommar direkt. Och inte ens brittsommar sen, utan höst på en gång. Bläääh!

Det är i alla fall fredag, alltid något att glädjas åt.

2 reaktioner på ”Kallt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s