När ska jag lära mig?

På sociala medier dyker det ju upp annonser med reklam för allt och inget hela tiden.

Jag faller sällan, men det har hänt… Skickade efter en vinterjacka en gång. Skrattade så jag höll på att kissa på mig när jag packade upp den! Så tunn, så det knappt var en jacka alls. Mer blus, fast den såg ut som en jacka. Och inte är det någon följe- eller retursedel med heller, så man vet inte hur eller vart man kan skicka tillbaka eländet.

Nu har jag sett en hel del reklam för olika gympadojor. Den ena ser skönare ut än den andra! Så nog 17 föll jag och beställde ett par. Det som tippade mig över kanten var att de fanns i storlek 35. Så sällan det finns!

Idag kom paketet.

Här nånstans insåg jag vart det lutade… I det paketet finns inte plats för tjocka och mjuka sulor.

Och när jag provade dem var de verkligen helt platta, inget stöd alls i hålfoten eller nån annanstans.

Men, de var rätt stora i storleken, så mina sulor jag köpt med stöd får plats. Så de kan nog faktiskt ändå bli bra!

Jag gillar att sulan har samma färg som skon!

4 reaktioner på ”När ska jag lära mig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s