Myshelg

Efter frukost i lördags satt jag på balkongen och läste ett tag. I solen när det inte kom minsta vindpust var det skönt. Men väldigt kalla vindar! Så bikini var inte att tänka på.

Sen packade jag nattväska och åkte till Långtbortistan. Stora kramen av Systeryster, Svågern och Puddingarna. Så mysigt!

Vi gjorde varsin drink och satte oss ute en stund.

Så härligt! Och som väl alla vet är det ju viktigt att matcha färg på drinken med klädsel.

Svågern grillade så gott kött till middag.

Senare spelade vi Med andra ord. Systeryster och jag mot Lillpudding och Svågern. Vi vann 2 av 2 omgångar!!

Igår, söndag, sken solen igen. Men kalla vindar. Jag satt ändå ute och läste i trädgården ett tag. Så mysigt! Systeryster och jag var oxå till Pappsen en stund. Han var på gott humör och verkade må bra. Så akönt att se. Han hade gjort så fint på sin ena balkong med blommor.

Sen åkte vi med Lillpudding och kollade när han spelade fotbollsmatch. Systeryster tycker det är kul att kolla på sport med mig eftersom jag ju inte kan nånting om regler och termer. Så mina kommentarer är tydligen hysteriskt kul.

Därifrån åkte jag vidare till Ännulängrebort för att fira Bäbis som fyllde 11 igår. 11 år! Jag hänger baske mig inte med. Hon var ju nyss en liten tulta?!

Hon visade glatt upp sina presenter, och berättade vad hon fått av vem.

Marja och Tommy var oxå där så klart, så det var mysigt att träffa dem! Toyboy grillade en massa gott, och vi åt en smarrig middag tillsammans. Mmm!! Och så kollade vi på första delen av dokumentären med Ed Shearen (det där ser felstavat ut…).

Sen var det dags att åka hemåt. Så nöjd med min helg!

2 reaktioner på ”Myshelg

  1. Låter som en toppenhelg! Bäbis 11 otroligt vad tiden går. Jättesnygg klänning, du passar så bra i färgen! Orange är så snyggt, får jag vara nyfiken och fråga var du köpt den?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s