Tidig

Igår jobbade jag hemma, och hade skrivit in i kalendern att jag började 9. Kollade även schemat innan jag stängde datorn på jobbet i måndags, jo då 9.

Ställer klockan, går upp och äter frukost och strax innan 9 startar jag upp jobbdatorn. Öppnar upp de program jag behöver ha, och sen schemat för att se vad jag ska jobba med. Ingenting, faktiskt! Jag skulle inte alls börja klockan 9. 10 skulle jag starta. Jaha, jag hade kunnat sussa 1 hel timme till.

I stället satte jag igång tvättmaskinen. På kvällen hade jag sorterat tvätt i högar på hallgolvet och kört 1 maskin. Tvättskåpet var så fullt att dörren nästan bågnade! Så det var verkligen dags att ta tag i tvättandet. Maskinen och tumlaren gick för runt igår, så det enda kvar i tvättskåpet är nu en vinterjacka. Så skönt att fått tömma skåpet. För nu… Snart är det så klart tvätt där igen. Never ending story.

När jag hade jobbat klart för dagen så testade jag en ny trasa jag köpt som skulle vara så fantastisk. Tog tag i insidan av ett fönster och putsade det. Och ja, visst det blev väl bra. Men inte var trasan nåt särskilt. Som vilken trasa som helst. Ja ja, värt att testa.

Lagade middag, och sen var det soffa och TV. Har kollat på en österikisk miniserie. Minns inte vad den heter…. Nått om dödens kvinna eller så. På Netflix i alla fall, och den var bra! Spännande och lite annorlunda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s