Ut på vift

Igår mötte jag M i stan efter jobbet. Hon hade anmält oss som publik till Renée Nybergs program Vilket liv. Det spelas in på Oscars teatern så vi knatade dit. Och det var kö. Vi hade fått stränga order om vilken tid vi skulle vara där, att ta med dricka och gå på toa innan för när det väl började fick vi inte lämna våra platser. Men av någon anledning började de släppa in en bra stund senare än det var sagt.

En äldre dam blev dålig i kön dessutom så det blev lite kalabalik. Men jag tror inte det var någon fara, det kom ingen ambulans i alla fall. Och hon satt upp och pratade när jag såg henne.

Vi satt på balkong, högt upp. Såg scenen perfekt, men bara halva skärmen där de visade filmklipp från gästens olika framföranden genom tiderna. (Jag får inte berätta vem det var 😉) Det var så kul, många skratt och väldigt intressant att se vad mycket hen gjort under sin långa karriär.

Det är en så vacker lokal

Jag och M satt lydigt på våra platser hela långa tiden, men många andra reste sig, gick ut och kom tillbaka. Märkligt! Vi hade med dricka och några mellanmål bars. Vilket var bra, för vi kom på plats först vid 18, och kom ut strax efter 22. Så det höll på länge.

Det var bara raka vägen hem och i säng sen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s