Upp i ottan

Toyboy knackade diskret på dörren vid 7.30 och frågade vad jag ville ha till frukost. Och hade järnkoll på hur jag vill ha mitt kaffe! Så imponerande!

Mysigt att äta frukost tillsammans!

Sedan de flyttade in i huset så har det spökat då och då. Jag tror ju egentligen inte på spöken, men nåt är det i det där huset. Och när jag stod med ryggen åt dörren i gästrummet, och bäddade så tyckte jag att det stod nån i dörren flera gånger. I ögonvrån tyckte jag att nån var där och vänder mig om men det är ingen där. Bestämde mig för att jag inte skulle se efter fler gånger, och fortsätter bädda. Då hör jag plötsligt nån prata och håller f*n på att bajsa på mig! Men då var det Toyboy, livs levande, som var där. 🤣

De skulle på bio med tjejerna tidigt så de släppte av mig hemma på vägen. Och solen sken ju även igår från en klarblå himmel så gissa vad jag gjorde?

Årets första islatte! Bok, sol och balkong. Me love! Det var så himla skönt! Varmt men inte så man storknade. Gick bars in då och då och hämtade dricka eller nåt att äta.

När solen inte nådde min balkong längre pallrade jag mig in. Fixade lite och sen en välbehövlig dusch. Knatade och handlade lite och sen hem igen och läste lite till.

Kollade på TV på kvällen och scrollade sociala medier. Där jag igen hittade en så kul grej som fick mig att skratta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s