Fullt upp

Det var fullt upp minst sagt igår. Massor att göra! Men väldigt bra stämning, en hel del fniss. Jag jobbar verkligen på världens bästa ställe! Vi har så kul ihop, alla hjälps åt och vi skrattar en hel del. Det är så värdefullt.

M och jag messade lite efter jobbet. Vi planerar inköp till helgen.

-Vill vi ha Cava Aperol eller vin i helgen?

-Både och, så klart!

Dum fråga från mig… Ha ha ha! Så jag var in på systemet på vägen hem och köpte cava, M hade Aperol redan.

Gjorde inte många knop på kvällen. Var trött i knoppen. Läste ett tag och sen TV.

Vaknade vid 5 imorse och kom på att jag måste köpa 30-årspresent till Toyboy! Fast varför jag kom på det mitt i sömnen vete 17, för det är först nästa helg han ska firas tillsammans med Orreborre. Hjärnan är konstig när jag sover…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s