Fram med väskan

Efter jobbet igår tog jag tag i lite grejer hemma. Gick till miljöstugan med en del. Mina återvinningskärl i hallen var knökfulla! Och så plockade jag undan en del som låg framme. Idag kommer städerskan och jag ser alltid till att det ska vars lätt att städa. Hon plockar undan annars, men dels hittar jag inte alltid var hon gjort av det, och sen vill jag hellre att hon använder tiden till att städa än att plocka grejer.

Sen fram med helgväskan! Packade för långhelg med M och L på landet. Ska bli SÅ mysigt! Och vädret ser ut att bli bra! Bikini och solcreme är med!

Hittade kul saker på nätet igen.

Ja, det är sant! Jag minns en gång när jag var dålig i magen och på riktigt trodde jag skulle göra i brallan! Satt på tunnelbanan och kände att det var bråttom. Kastade mig av vid en station där en kompis bor och skyndade mig till henne. Gick nog rätt kul… Men nej, där var ingen hemma!! Funderade på riktigt om jag skulle sätta mig på huk i trädgården! Men det fanns verkligen ingen undanskymd plats. Nu var det jäklar i mig panik!! Drog iväg tillbaka mot tunnelbanan och en restaurang bredvid. In och rätt in på toan. På toadörren stod en stor skylt att det endast var för restaurangens gäster. Men som tur var märkte inte personalen varken när jag kom in eller gick ut sedan. Det var, minst sagt, en lättnad!!

Så roligt!! 🤣

2 reaktioner på ”Fram med väskan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s