Sol, Vänner och ledigt

Vi kunde inte ha det så mycket bättre!

Efter en hel dag i solen så bestämde jag mig för att det var dags för årets första dopp! Tjejerna ville se på så de satt på bryggan och jag stod på badstegen och tvålade in mig.

-Är det kallt??

-Ja, väldigt, svarade jag medan jag blaskade vatten här och där och tvålade.

-Kan du simma, frågar ungsudden och set pillimarisk ut.

Ja, det kan jag svarar jag.

-Varför gör du inte det då? Och så världens fniss!!

Nedra ungar. Hahaha!

Men när jag hade tvål typ överallt så var ju i alla fall tvungen att doppa mig, så snabbt ner med hela mig i vattnet, frustande som en säl. Och så upp, snabbt som attan! Och det är ju så skönt ändå, i alla fall när man kommer upp.

Även MsochLdotter med man kom över till middagen och M grillade olika köttbitar och L fixade potatis och grönsaker i ugn med sås. Sen ville tjejerna bjuda på efterrätt, så de körde ut oss utom morfar. Sen fick vi komma in och se vad de snott ihop.

Pannkakstårta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s