Bara vanligt vatten

På torpet finns inget vatten, alltså har vi vatten i dunk och på flaskor. När vi kom ut i onsdags så satt jag framför skafferiet och skulle försöka komma in i en 6-pack med flaskvatten. Det var stört omöjligt! Så seg plast runt dem!

M ser hur jag brottas med dem och säger glatt att nu har de slipat alla knivar så de är supervassa! Och kommer till undsättning med en i högsta hugg. Och jo då, visst var de vassa. Och visst kom de igenom plasten utan problem. Den kom även genom en av flaskorna lätt som en plätt, så en stråle sprutade rätt på mig.

Ja ja, nu kunde jag i alla fall ställa in 5 flaskor på botten i skafferiet. Och byxorna torkade ju efter ett tag…

Nån dag senare skulle jag diska, och då har vi en balja med diskvatten i diskhon och en med sköljvatten uppe på diskbänken.

M sätter sig och byter påsar i alla olika kärl för sopor. Det är 1 för plast, 1 för papp, 1 för matavfall osv.

En ugnsplåt som inte fick plats i diskstället stod lutat mot det, men började glida och puttade då sköljbaljan över kanten. Så det kom en skur på M…. Och jag kunde inte låta bli att skratta, samtidigt som jag skulle försöka fånga både plåt och balja så inte M skulle få alltihop över sig.

L satt vid bordet och bara skakade på huvudet åt oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s