Sommar och läsa utomhus

Jag bara älskar att det är varmt nu!! Att kunna gå ut utan jacka och en massa kläder. Känna ljummen vind mot bar hud. Underbart!!!

På lunchen satt jag ute när jag ätit klart, och läste min bok.

Den är så bra!

5 av 5.

Även efter jobbet satt jag ute en stund och läste och bara njöt av värmen.

Pappsen skrev att vårt favvoställe vid havet öppnar snart för säsongen. Han frågade om jag kunde boka bord till oss och Faster och Farbror. Så det gjorde jag. Ska bli mysigt!

Idag har jag sovmorgon. Men, grannbarnet var arg/ledsen över något redan vid 5 imorse… När hon tystnade somnade jag om, men strax var det dags igen. Hon är en ilsk liten tjej, men oftast är det sena kvällar hon skriker.

Eftersom jag ändå var vaken tidigt så stoppade jag in en laddning tvätt i maskinen. Jag hinner få den klar innan det är dags att börja jobba. Jobbar hemma idag, och en kollega ville byta pass så jag jobbar kväll, 14-20. Länge sen jag jobbade den tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s