Hann med

Efter frukost och dusch och lite småplock hemma hoppade jag in i bilen och åkte till Långtbortistan för ett möte med vår nya banksnubbe på Pappsens bank. Jag lämnade in fullmakten, vilket man behövde göra personligen och visa legitimation. Under dagen ringde han både till Pappsen och de som bevittnat hans namnteckning för att höra att allt var som det skulle. Så nu är det klart, inget mer bankstrul!

När jag kom hem igen så smörjde jag in baksidan av benen med brun utan sol. Framsidan är redan bruna, men jag solar aldrig baksidan lika mycket, så där får jag fuska. Och nu ligger lakanen i tvättmaskinen, för trots att det gått flera timmar sen jag smörjt mig när jag la mig så var underlakanet missfärgat. Men jag tror det går bort i tvätten!

Innan jag började jobba igår så hann jag även plantera ett skott från min ena pelargon och vattna alla växter hemma. Skönt att få lite gjort!

När jag hade jobbat klart klockan 20 så sjönk jag ner i soffan och slötittade lite på TV innan jag la mig och läste en stund innan det var dags att sussa. Vaknade till nån gång i natt/tidig morgon och slogs av att det var knäpptyst. Men jag hann bara tänka tanken så var det nån granne som öppnade sin ytterdörr och gick i trappen. Ha ha ha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s