Illa och ont

Den tokiga lilla hunden åt inte en smula av sin frukost igår, och på morgonpromenaden åt hon gräs och kräktes.

Jag flyttade korgstolen närmre mig och längre från fönstret och där låg hon nedbäddad när jag jobbade. Och hennes lilla mage knorrade och lät. Ju mer illa hon mår, för att magen är tom, ju mindre vill hon äta. Lilla knäppis! Till slut, efter tips från Nettis, så fick jag i henne några skedar mjukost.

Chattade med Nettis och hon hade ont, jätteont! Hon hade fått ett smärtgenombrott på natten och nu hjälpte inte tabletterna. De enda hon fick tag på på mottagningen var de på rehab, som ju inte kunde hjälpa henne. På det andra numret fick hon bara beställa ett samtal, och det var lång tid innan de skulle ringa tillbaka. Först på eftermiddagen, vid 16, fick hon hjälp. Det var okej att öka dosen och ta med tätare intervaller. Usch, jag led med henne!!

När jag jobbat klart så duschade jag och packade ihop Bimbos filt och mat och vi åkte hem till Nettis och Toyboy. Bimbo blev jätteglad att träffa matte och husse igen!

Toyboy lagade chilli con carne, så gott!! Och vi satt med Nettis som låg nedbäddad framför soffan. De har lagt madrasserna på golvet, så Nettis ligger där. Annars är sovrummet på övervåningen, men trappa är ju ingen hit nu. Så där ligger hon med benet uppallat med kuddar. Lilla hjärtat!

De har börjat kolla på American horror story, så vi kollade på några avsnitt. Sen åkte jag hemåt igen.

Jag hade lagt sängkläderna i tvättmaskinen på morgonen, så nu bäddade jag rent innan jag la mig. Bara påslakan, inget täcke i värmen. I doftande lakan och örngott somnade jag gott!

Lämna en kommentar