Konfirmation

Igår konfirmerades Lillpudding. Han hade själv sagt att han ville det, fast ingen av oss i familjen är kyrkliga eller troende. Men han har gått iväg på alla träffar och var på läger i 5 dagar.

Hans uppgift var bland annat att ta upp kollekten.

Blixtsnabbt när de kom ut tog han av sig kåpan. Han ville inte bli fotad med den på. Hahaha!

Så fina!❤️❤️❤️

Min vackra syster och jag. Direkt efter så skjutsade jag Systeryster och Svågern till andra sidan stan där de skulle på bröllop.

På hemvägen åt jag och Lillpudding lunch. Han fick önska restaurang och det blev KFC. Så friterat blev det.

Hemma så öppnade jag poolen och låg i solen flera timmar.

Sen fixade jag sallad till mig och Lillpudding, Storpudding skulle bort på middag. Så jag skjutsade dem till olika kompisar efter vår middag. Och sen ”hem” till huset igen. Där kollade jag på TV, Netflix, Bröder (Oslo gangsters) som var bra. Barnen kom drällande hem så småningom och jag och Storpudding kollade på Kardashians. Sen framåt morgontimmarna så var det dags att åka och hämta hem Systeryster och Svågern. Storpudding var så gullig, och följde med mig när jag åkte iväg. Så mysigt att få egentid med henne och babbla med henne. Goa älsklingsbarn ♥️

Systeryster och Svågern hade haft superkul och trevligt! Det hade varit ett så fint bröllop. Så när solen redan gått upp så gick vi till slut och la oss och sov.

2 reaktioner på ”Konfirmation

  1. Konfirmationen är så fin tycker jag och jag har sett båda mina stora utvecklas massor när de var på läger mm. I morgon är det yngstas tur att bege sig iväg och därmed närmar vi oss säsongens sista festlighet här hemma. Sen är vi färdigfestade för ett tag 😉

    Gilla

Lämna en kommentar