Känsla

För det mesta minns inte jag vad jag drömt när jag vaknar. Men ibland kan man ha kvar en känsla i kroppen. Imorse när jag vaknade så kände jag mig…. Jag vet inte riktigt, men ynklig? Inte ledsen, men lite ja ynklig. Hittar inte riktigt rätt ord. Jag försökte komma på vad jag drömt, men det går inte. Känslan är borta igen, som tur är, men jag är nyfiken på vad jag drömde om!

Jag har vaknat av att jag både gråtit och skrattat! Ingen av gångerna vet jag vad jag drömt, men gråten var så där riktigt hulkande med tårar som bara rann. Och det var svårt att få stopp på trots att jag inte ens visste varför jag grät.
När jag vaknade av att jag skrattade så var det alltså ljudet av mitt eget skratt som väckte mig!
Har ni väckt er själva med skratt eller gråt nån gång?

10 reaktioner på ”Känsla

 1. Morrn.
  Jag har aldrig vaknat av mitt eget skratt eller gråt, men jag går i sömnen när jag är stressad och det kan ju vara spännande ibland…
  En av dom mest pinsamma gångerna var när jag ringde polisen och stöldanmälde lastbilen i sömnen 🙂
  Jag hade alltså klätt på mig, packat väskan och gått ut till lastbilen (där den brukade stå). Väl där så fanns det ingen lastbil (konstigt, va? Jag hade slutat köra för ca 1,5 år sedan). När jag pratade med polisen så vaknade jag till och efter lite förvirring så skulle jag förklara att allt var en dröm och jag är en sömngångare för polisen… Jag lovar, jag gjorde nog hans vecka där 😀

  Gilla

   1. Ja, mitt ex hade (enligt henne) många roliga stunder på min bekostnad. Jag pratar i sömnen också och en natt så hade jag pratat om sopbilar… När hon frågade vad jag snackade om så hade jag svarat henne – Om jag tänder på sopbilar så är det min ensak och det ska du skita i… 🙂

    Gilla

 2. Jag drömmer ibland otäcka saker (minns inte vad) då väcker jag Anders. När jag vaknat av att ha varit ledsen handlar det ibland om mamma. När jag skrattar minns jag inte. KRAM och sov gott. Ibland är drömmar roliga. Jag är ofta på fest.

  Gilla

 3. Jag kommer ihåg många av mina drömmar. Många sitter kvar hela dagar. Många drömmar säger mig en hel del, mest om mig själv. En del drömmar säger något om framtiden. Ibland önskar jag att jag vore bättre på att tolka drömmarna, ibland är jag glad att jag inte kan.

  Gilla

 4. Så sorgligt att vara ledsen utan att förstå varför. Det måste vara lättare att vakna av ett skratt. Jag kommer aldrig ihåg vad jag drömt om och det kanske är lika bra 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s