Extramamma

När jag nu är mommo till Bäbis så blir jag ju per automatik även extramamma till Nettis. Och vilken dotter har inte lämnat hem tvätt till mamsen?

Nettis har ingen tumlare, men det har ju jag. Så sist jag var där frågade hon om jag inte kunde ta med hennes vinterjacka och väst och tvätta och tumla med tennisbollar. Så idag går tvättmaskinen igen. Och snart ska tumlaren bullra igång med ett gäng bollar som dunsar runt!

Annars har jag inget planerat för dagen. Det här blev en riktig slapparhelg! Det är så skönt att inte göra nåt alls mellan varven. Igår tvättade jag visserligen, men det sköter sig ju själv. Jag satt på balkongen till 4-tiden, sen råkade jag visst sova lite middag i soffan en stund. Och på kvällen låg jag kvar i soffan och kollade på TV.

Om jag inte kommer på nåt jag absolut måste göra som betyder att jag ska gå hemifrån så borde jag ju vika tvätt…. Jag ska nog komma på nåt jag absolut måste göra! Vad som helst är bättre än att vika tvätt! Eller, ja inte riktigt kanske… Städa och stryka hör ju inte till favoritsysselsättningarna heller…

4 reaktioner på ”Extramamma

   1. Funderat på att hänga så mycket som möjligt så det inte blir skrynkligt?? Och skulle det vara något som måste strykas brukar det vara kragar och manschetter. Men slipper man resten så….
    Hälsningar hon som bor bakom strykberget….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s