Taggad, med viss tvekan

Vis av erfarenhet så är jag inte helt taggad för att yoga snart. Vet ju inte om det faktiskt blir av förrän jag är där…. Om jag är bokad ska det bli spännande att testa yoga, det är i så fall andra gången. Första gången var nog för 10 år sedan med VD:n. Och det finns ju massor av olika sorters yoga. Det här passet heter bara yoga, så det kan ju vara vad som helst. Men eftersom jag är stel som en pinne, och smidig som ett kassaskåp, så tror jag att yoga kan vara bra för mig. Så, dels hoppas jag att jag faktiskt är bokad, och att det går bra! Återkommer och berättar sedan hur det gick!

6 reaktioner på ”Taggad, med viss tvekan

  1. Här sitter ett kylskåp till…. Fast jag har försökt i några år nu att komma iväg. Men fram till i år har det varit yoga på arbetsorten på helgerna och på hemorten i veckorna. Dvs precis tvärtom mot vad jag har befunnit mig. Men i år ska det vara måndagar på arbetsorten 🙂 Gissa vem som tänker gå?

    Gilla

      1. Tack, nu ska jag bara se till att få tiden att räcka till….. Lovade visst att ta tillbaka mitt gamla jobb lite temporärt. Men när inte en heltid räckte till det hur ska både det och mitt egna jobb hinnas med på en heltid?

        Gilla

      2. Beror väl på hur jag sköter chefsjobbet?? Om jag missköter det kanske jag slipper det fortare?? 😉
        Vilket jag inte kommer att göra. MEN jag har bestämt att sätt mig själv före. Behöver jag ta en dag ledigt så tänker jag också göra det.

        (Nu kan du bara hålla tummarna och heja på ivrigt att jag gör det också när det kommer till kritan….)

        Gilla

Lämna en kommentar