Arm-axel-skuldra-nacke

Nu har jag så ont så jag knappt fungerar! Är hemma idag (mitt i mellandagarna med jullediga kollegor…. Har inget dåligt samvete alls!). Efter jobbet igår hade jag så ont att jag nästan grät på tunnelbanan hem. Hemma så duschade jag snabbt o sen bara la jag mig. Orkade inte fixa mat eller nånting. Halvsitter och sover med armen uppallad på kuddar. Vaknar urton gånger. 

Nu har jag ringt vår sjukförmedling och ska bli uppringd om en stund för att boka tid till sjukgymnast. Vi kom överens om att börja där så får vi se om de sen tycker att ett läkarbesök är nödvändigt.

Det kommer vara ganska tyst från mig här, då det gör sk*tont att skriva. Sorry!

16 reaktioner på ”Arm-axel-skuldra-nacke

 1. Stackare!
  Jag hade liknande värk för tre år sedan, vad sjukskriven och gick på smärtstillande. Gick till sjukgymnast varje dag för att hitta övningar jag kunde göra. Hoppas det löser sig!
  Jag hade god hjälp av Tens, en apparat som blockerar smärtimpulser, fick låna av sjukgymnasten.
  Krya mvh Yvonne

  Gilla

 2. Hoppas sjukgymnasten kan ge besked om vad det är, säger att man kan göra något åt det och ger behandling eller råd om hur du ska göra. Och så hoppas jag naturligtvis att du blir bra snart!

  Gilla

 3. Stackare, vad du har råkat ut för! Låg ju själv på sjukhus nyss i 10 dagar för grym smärta i huvud nacke och käke. Men det gick ju över så smått, men vad det är hemskt att ha så ont när inte ens de starkaste cocktailen av värktabletter hjälper. Krya krya och Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s