Efter jobbet

Jag mötte M i centrum igår när jag klev av tunnelbanan. Vi gick och satte oss på en nyöppnad restaurang och åt. Hyffsad mat, poke bowls. Vi satt och babblade och hade trevligt! Vi satt på uteserveringen. Så skönt med ljumma kvällar! Jag hade shorts och en tunn skjorta på mig och det var alldeles lagom. Än är det sommar!!
Idag börjar jag 10.45 så jag har suttit framför datorn och scrollat av nätet samtidigt som jag ätit mina avokadomackor. Nu surplar jag kaffe. Mmmm! Mysmorgon! Me like!
Det tar emot, men jag ska (på begäran från Py) visa en bild på den nyköpta vinterjackan. Att det tar emot beror på att jag gärna gömmer undan vinterkläderna ett bra tag till.

Egentligen borde jag så klart köpt en svart, för min svarta jacka börjar bli sliten och trasig. Men den fanns inte i min storlek i svart. (vilken tur va??) Och jag har ju velat ha en rosa jacka ett tag. Den jag köpte för nåt år sen funkade ju inte dragkedjan på. Bytte ju till och med, men nästa var likadan. Men nu så!! Luvan går att ta bort om man vill, och det var ingen sån där läskig fuskpälskant på den heller! Och så en innerficka. Det gillar jag! Tror den blir skitbra! Men den får gärna hänga i garderoben länge än…

4 reaktioner på ”Efter jobbet

  1. Men tack snälla Imh 😁 nu kan du hänga in den igen. Jag vill inte heller höra talas om v****r än.
    Eller helst aldrig. Fin var den.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s