Alla hjärtansdags middag

Igår efter jobbet hade jag en middagsträff med en av de personer som jag tycker mest om i hela världen! Som tur är har jag många som jag tycker mest om… ❤ 

M och jag möttes hemma i centrum och åt middag på Greken. Så mysigt! Vi åt gott och babblade om allt möjligt. Igår en del lite allvarligare grejer, men även annat så klart. När vi ätit klart flyttade vi till fiket och satt ett tag till i sköna fåtöljer och pratade vidare och försökte lösa världsproblemen. Lyckades väl inte helt med det, men vi försökte åtminstone.

Så småningom så bröt vi upp i alla fall och knatade vidare var och en hem till sig. När jag kom hem så babblade jag med Carina en stund i telefonen. Ännu en av de som jag tycker mest om. Och jag chattade med Systeryster och avslutade med att skicka en massa pussar till Puddingarna! Ännu fler som jag tycker mest om! Det är verkligen en rikedom att ha många att älska! Nu blir jag plötsligt alldeles filosofisk och lite sentimental men så är det ju verkligen.

Jaha, idag lördag, och gråare dag får man leta efter. Jämngrå himmel och det ser verkligen inte ut att finnas minsta möjlighet till minsta solstråle. Ja, ja, man kan inte få allt! Jag har ändå haft sovmorgon, ätit mina avokadomackor och pratat med Nettis och Bäbis i telefonen. Fler människor som jag tycker mest om! ❤ 

 

2 reaktioner på ”Alla hjärtansdags middag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s