Bröd

Jag äter ju mest knäckebröd, havreknäcke allra mest. Men ibland vill jag ha en macka med mjukt bröd. Och när det börjar ta slut i skafferiet så köper jag nytt. Ovanligt, va??

När jag sen kommer hem med det nya brödet så brukar jag dela upp det i fryspåsar eftersom jag inte hinner äta upp allt innan det möglar annars. Och när jag öppnar frysen och lägger in påsarna med färskt bröd så brukar jag få syn på… Att det redan ligger rätt många påsar med bröd där!

Jag glömmer alltså att ta fram och tina, och går i stället och köper nytt bröd. Suck….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s