Svetten rinner

Jaha, det kunde bli ännu varmare. Igår var det väääldigt varmt, även i rummet där jag sitter och jobbar, som är det svalaste rummet. Det rummet och köket ligger på skuggsidan.

Efter jobbet, och efter en sval dusch, knatade jag upp till centrum. Började med att äta en mjukglass från McDonalds. Bara promenaden dit gjorde mig plaskblöt av svett. Och när man, som jag, svettas först och mest i ansiktet så ser man ju inte så himla fräsch ut… Men, men! Inget att göra åt det!

Handlade det jag behövde, och hämtade ut några av mina vitaminer på apoteket. Sen hemåt igen. Och eftersvettades på balkongen. Ha ha ha! Alltså, vad då nyduschad?

Hade tänkt att tömma balkonglådan, då blommorna nu ser för taskiga ut. 2 helt döda, så de har jag redan tagit bort. Men nu är även de andra mest döda, trots idog vattning från mig. Så nu köpte jag sopsäckar igår och tänker tömma ut dem. Men igår orkade jag inte, jag var helt slut efter handlingen. Ha ha ha! Eller, egentligen inte, men rejält svettig i alla fall. Så jag satte mig och läste och till slut så svettades jag inte lika mycket längre. När jag flyttade in till soffan så hade jag fläkten på och den fick sen flytta med in i sovrummet. Både den och den kylda vetekudden.

Fläkten har gått nästan hela natten, men nån gång tidig morgon, tror jag, ruttnade jag på ljudet och stängde av den. Och det funkade att sova ändå. Helt otroligt vilken sommar vi har! Ganska underbart, ändå! Jag klagar inte alls på värmen, bara konstaterar att jag blir/är en svettpropp!

6 reaktioner på ”Svetten rinner

 1. Här har du en till svettpropp. Svettas nästan bara i ansiktet. Känner mig ofräsch hela tiden. Något som är intressant är att många blir nästan irriterad när jag säger att 29 grader är för varmt. ” Vi ska inte klaga på vädret” men, det går bra att klaga på vintern. Antingen är det för lite snö eller för mycket. Jag älskar att sola. Men, en kort promenad till Ica så är jag helt blöt i ansiktet och håret. Nu ska jag ut och sola.Ha en fin dag!

  Gilla

 2. Här är ännu en svettdroppe.
  Rinner i nacken, pannan + några ställen till 🤪😂
  Gör så lite som möjligt nu under semestern.
  Men nästa vecka så ska jag in o jobba på sommarsammanslagningen 🤮
  Hoppas värmen ger sig… Nog drygt ändå med sammanslagning

  Gilla

  1. Ja, hela kroppen är mer eller mindre blöt.
   Hoppas det blir lugnt när du jobbar igen! Jag ska jobba sista dagen imorgon, sen har jag långsemester!!

   Gilla

   1. Så skönt med långsemester:)
    Ska iaf bara jobba en vecka.
    Sen har jag semester igen 🙂
    Haft 3v och ska ha 3 till sen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s