Ledig förmiddag

Jag gjorde en over nights oat som blev så god igår! Hade i pumpakärnor, lite vaniljsocker, lite kardemumma och en massa kanel. Sen vek jag en massa tvätt och stoppade in i lådor och skåp, innan jag knatade till thaisalongen. Fick 1 timmes välbehövlig massage. Hon jobbade mycket med musklerna runt där jag har ont i ländryggen. Kändes så bra!

Sen tog jag en promenad, och så köpte jag mat innan jag knatade hem igen. Efter lunchen la jag mig i soffan och läste en stund. Så skönt att bara slappa innan det var dags att börja jobba.

Loggar in och börjar med att skicka ett meddelande till Bossen att jag är på G att logga in. Sen öppnar jag upp alla program och när jag kommer till schemat får jag en liten chock! Hoppsan! Jag skulle börjat 14, inte 15!!!! Jag tar fel ibland, men då brukar jag börja för tidigt, men inte nu alltså. Skrev igen till Bossen och bad om ursäkt och han svarade glatt att han skulle se till att telefonerna var öppna till 21 så jag fick jobba igen tiden. Men sen enades vi om att jag i stället la in 1 timmes komp. Fattar inte varför jag kollar schemat och sen ändå har i skallen en annan tid?

När jag slutade klockan 20 så tog jag med min over night (fast det blev en over day) oats och åt framför TV:n. Den var smarrig! Kollade på Husfruarna i … ja var bor de nu då? Hollywood? Los Angeles? Ja, strunt samma! Och sen nån dokumentär om ett mord, innan det var dags att sussa.

Idag ska jag vikariera på en annan tjänst. Bossen messade igår kväll och frågade om det var okej, och det är det så klart. Så det blir spännande, var ett bra tag sedan sist jag ryckte in där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s