Mommo till Gotland

Nettis, jag och barnen brukar ju ha en vecka tillsammans hos hennes föräldrar på Gotland. Och det var planen i år med.

Men så gick ju Nettis och slet av ett korsband. Och fick operationstid idag. Imorgon har vi biljetter till färjan…

Så från plan A övergick vi till ett allmänt förvirrat tillstånd ett tag, för att sen komma på plan B som nu övergått i plan C. Imorgon packar jag in mig, barnen och ett antal väskor i deras bil och drar till Gotland utan Nettis. Mormor, morfar och jag hjälps åt med barnen. ( och har semester och myser!) Nettis är hemma och hämtar sig, Toyboy jobbar på dagarna och pysslar (hoppas jag, annars får han med mig att göra! 😉) om Nettis på kvällarna. Nästa helg kommer de båda till Gotland och löser av mig som åker hem på söndagen.

Det ska bli så himla mysigt att komma till Marja och Tommy, umgås, bada, se Visby en sväng och gosa med barnen! Så tacksam att de välkomnar mig varje år!!

Nu har jag slutat jobba för idag och har packat klart.

Det mest nödvändiga

Sitter och njuter på balkongen med ett glas sangria och en bok.

Jag kanske inte hinner skriva här imorgon, det är ju inget nät på färjan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s