Börjat fixa balkongen

Igår drog jag igång operation balkong. Trasslade loss belysningen från räcket, tömde lådan/bänken på krukor och rullade ihop den frystorkade plastmattan.

Även plastväxterna rök! Jag har lyckats ta livet av fuskväxter! De tappade löv. Plasten har inte klarat av kylan i vinter. Jag brukar ju ta ner dem, brassestolen, badenbaden  och mattan i källaren över vintern. Men när det blev dags för det så var jag ju däckad av diskbråcket i nacken. Så det blev aldrig av.

Nu släpade jag iväg med de fällande växterna, mattan och lådan/bänken till miljöstugan. Lådan ska bytas ut mot en soffa som jag köpte på Ikea för ett tag sen. Hade tänkt göra rent på balkongen och montera ihop den. Men så insåg jag att de ju inte sopat upp gruset från gångvägarna på gården än. Och när de gör det så blir allt på balkongen helt dammigt. Så jag avvaktar med det.

Jag var rädd att stolarna skulle h tagit stryk av vinterns utevistelse, kanske möglat i tyget. Men de är helt okej! Så bra!

Idag säger de att det ska bli en massa snö. Blä! Men, jag hoppas det är det sista för i år, det är dags för en riktig vår nu.

2 reaktioner på ”Börjat fixa balkongen

Lämna en kommentar