Komma igång

Igår vaknade jag av att det smattrade på fönsterblecket. Regn, regn och mer regn. Jaha, så jag gick upp och åt frukost. Tog det lugnt och läste en stund efter att jag ätit klart. Sen drog jag på mig, och håll i er nu; TRÄNINGSKLÄDER!  Och så åkte jag till Friskis i stan och mötte Agneta. Vi var på ett soft gympa-pass. Det var ett bra pass! Jag, som ju inte tränat alls på…. Ja, länge (vi låter det vara så, vi behöver inte tänka på hur länge…) ville gå på ett soft pass. Och det funkade bra! Visst blev jag, som vanligt när jag tränar, svettig och flåsig. Men till min oerhörda glädje så var även Agneta svettig när vi var klara!

Sen gick vi till ett fik och tog varsin latte och jag tog en fruktsallad till. Vi satt länge och babblade. Så trevligt!

Sen gick jag till tunnelbanan och åkte hemåt. Handlade i centrum och sen till optikern. Hämtade min ny terminalglasögon

Valde lite annorlunda bågar mot vad jag haft nångång förut. Jag har aldrig haft guldfärgade. De sitter jättebra på, och känns knappt. Och jag ser så nedra bra med dem! Så de ska så klart med till jobbet idag. Nu var det väl 17 om jag inte ska ha haft mitt sista diskbråck i nacken! Nu har jag i alla fall alla förutsättningar att klara mig!

Agneta tipsade om Lerin på Lofoten, som hon sa var så bra. Så jag började kolla, och fastnade. Såg flera avsnitt. Vilka livsöden! De hade alla varit fast i missbruk och tagit sig ur det. De hade sån insikt, och var så kloka! Otroligt att kunna ändra sitt liv så, och jobba med sig själv. Imponerande verkligen!

Nettis skickade en (fin?) bild på Bimbo igår.

Hahaha!! Knäppis!

Lämna en kommentar