Varde ljus

Jag hittade en fin ljusslinga istället för lampa på Åhléns!
Har hängt upp den i sovrumsfönstret.

image

Blev jättefint! Nästan så jag vill köpa en till och göra likadant i köket. Eller kanske i vardagsrummet?

I lilla hallen där man hänger ytterkläderna och går in till toan har jag en taklampa, men den tänder jag bara om jag verkligen behöver få ljust. Det blir så himla ljust. Men nu har jag ställt den lampan som jag hade i sovrumsfönstret på hatthyllan, så det blir lagom ljust där.

image

Gör sig inte så bra på bild..

Man ser att ta rätt jacka och hittar in till toan. Och behöver jag lysa upp mer så jag ser in i garderoberna så tänder jag bara i taket.
Så nu är jag så nöjd!!

Jag köpte doftljus på Hemköp oxå.

image

De doftar så gott, och inte så starkt! Luktar bara lite rent och fräscht! Jag ska ställa några i garderoberna  (självklart utan att tända dem) så det luktar gott där. Bland kläder som jag viker och lägger på hyllor lägger jag tvålar, och i garderober där kläder hänger ställer jag doftljus. Bra husmorstrix! ! 😉

Nu äntligen en lattekaffe!!

8 reaktioner på ”Varde ljus

  1. fint med ljusbollarna! och skarpt ljus är inget kul. precis som du , använder jag knappt taklamporna, vid städning eller uppletning av tappad sak, typ.

    Gilla

  2. Vi köpte en led list med dubbelhäftande tejp på rusta för 199 som vi klistrade upp i köksfönstret och runt glashyllorna i köket. Ok vi köpte 4 st en för varje. Skulle det kunna vara något för sovrummet. Med gardiner framför blir det väldigt häftigt. Beroende på gardin osv…. (går att klippa av om den är för lång. 2m)

    Gilla

  3. Tänk att man blir så glad av att förnya sitt hem lite. Det är detaljerna som gör det och vi behöver all glädje vi kan få 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s