Nymålat

Jag hann måla 2 varv på den lilla stolen igår.

image

Och pallen hann jag måla 1 varv.

image

Det blir så fint!! Jag hade gärna målat vidare idag, men jag måste ju till jobbet.
Chiefen tycker inte att det räknas som jobb att måla om mina möbler, konstigt nog.

Jag har inte fått ett enda svar av någon mäklare. Jag kontaktade ju MäklarOfferter och de skulle lämna mina uppgifter till 5 olika mäklare som jag sen skulle kunna jämföra. Ingen har hört av sig. Min stuga är tydligen inte högvilt, direkt. Så jag får väl sätta mig och ringa runt direkt till mäklare. Och jag mår bara dåligt när jag tänker på det! Flera nätter har jag haft svårt att sova för att stugan snurrar i huvudet. I höstas var det så skönt att bara stänga igen för vintern och sluta tänka på den. Men nu måste jag ju ta tag i det igen. Och det känns ju lovande när ingen enda mäklare visar intresse. ..

10 reaktioner på ”Nymålat

 1. Morrn.
  Kan du inte be någon du känner att hjälpa dig med mäklare och sånt?
  Jag menar, då slipper du känna den pressen…

  Gilla

 2. Utan att känna till dom här MäklarOfferter så kanske det bara är så att de mäklare som finns i stugans område inte är anslutna till den här tjänsten?
  Kolla ”Gula sidorna” för mäklare i området & skicka ett mail till dem? Större chans på napp då! 🙂

  Gilla

 3. Sager som ninnibeth, ta kontakt med de mäklarna som finns I stugans närområde. De vet också vad som är rimligt, hur populärt området är osv. Annars får du väl hyra ut det I sommar och hoppas att någon av gästerna vill köpa det 😉

  Konstigt att chefen inte tycker att du kan måla dina möbler på dennes tid….

  Gilla

  1. De skulle matcha med mäklare i Västerås. . Men jag ska ringa själv!

   Ja, jag tycket chiefen är väldigt petig med vad jag ska göra på arbetstid! 😉

   Gilla

 4. Det blir superfint det du målar! Jag har varit sugen på att prova den färgen länge nu. Är färgen dryg? Hur mycket har du använt till det du har målat?

  Gilla

  1. Tack!! Den är väldigt dryg, jag tror det är 1 och en halv liter i burken, och byrån 3 lager, benen på fotpallen 3 lager, röda stolen 2 lager och träpallen 1 lager så har jag använt ca 1/4 av innehållet. Jag doppar penseln I vatten. Man kan även blanda i vatten eller spruta på vatten på det man målat. Finns tydligen flera tekniker.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s