Tack!!

Tack snälla för alla tips kring det här med bil!! Ni är så gulliga som engagerar er så!

Att leasa låter ju onekligen bekvämt! Samtidigt är det ganska mycket pengar… Knappt 2000 kronor i månaden och jag använder bil mest på helger och bara nån gång ibland i veckorna . Men jag ska fortsätta fundera och även kolla på Drive now som jag oxå fick tips om.

Regnet övergick till snöblandat när jag tog mig hem från jobbet igår, och inatt har det uppenbarligen snöat. Nu är det vitt ute. Blääääää! För mindre än 1 månad sedan satt jag i bikini på balkongen. Känns avlägset när jag idag slaskade mig fram i snöblask till tunnelbanan.

6 reaktioner på ”Tack!!

  1. Hur mycket dyrare blir det med hyr bil de gånger du behöver? De flesta har ju så man kan samla på sig fria dygn. Och klarar du dig med under 10 mil/dygnet behöver det inte bli mer ett par hundra per dygn…. Ok du behöver planera lite…..

    Gilla

      1. Hyrbil=ingen p plats behövs de dagar man inte behöver bil.Ingen försäkring, ingen service osv…. dock en aning planering

        Gilla

      2. Men iaf i de områden jag bor i brukar det alltid finnas någon ledig bil att hyra på nästan stuts. En halvtimme kan du kanske vänta på bilen?

        Gilla

Lämna en kommentar