Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en fantastisk tid med släkt och vänner i Chicago!!! Jag har verkligen haft det riktigt bra!

Dessvärre så fick jag med mig nån basilusk från dem, Kris var hostig redan när jag kom, och Kathy blev dålig i torsdags. Jag började hosta i lördags, och igår när jag satt på flygplatsen och väntade på att få gå ombord på planet så började jag få ont i kroppen och frysa.

Som tur var så var planet bara halvfullt, och jag satt i en rad med 3 stolar och fick ingen bredvid mig. Så jag fällde upp armstöden och låg på alla 3 stolarna och sov hela resan! Perfekt, dels då jag var dålig, och dels så kom jag in i rätt tid igen på en gång.

Nu har jag just tagit en Ipren så nu svettas jag som en tok. Ska duscha och sen måste jag lägga mig igen. Jag ska självklart visa bilder och berätta mer om min resa, men jag orkar ingenting just nu. Får prioritera en dusch!

12 reaktioner på ”Hemma igen

  1. Tråkigt att få sådant med sig hem, men vilken tur att du hade extraplats på flyget så att du kunde sova. Se nu till att ta hand om dig och krya på dig, så får vi höra med om din resa när du orkar berätta.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s