Saffrans cheesecake

Igår bakade jag en cheesecake som ska med idag. Och alltid när jag vispar grädde så stänker det i hela köket! Men se nu har jag hittat en perfekt grej!

Bästa stänkskyddet! Ingen grädde på väggarna eller bänken! Det var ett tag sen jag köpte den, men nu var första gången jag använde den. Jag vispar ju inte grädde så ofta,  direkt. .. Och den funkade superbra! 

Hur cheesecaken blev vet jag inte än,  men den ser snygg ut i alla fall!

Smeten smakade gott, så jag tror den är god! 

15 reaktioner på ”Saffrans cheesecake

 1. Ser kanongott ut.
  Sååå fiffig grej. Var har du köpt den?
  Vispade nyss grädde med massor med stänk :/

  Gott Nytt År!

  Gilla

 2. En sådan måste ja försöka hitta. Verkar ju perfekt.
  Gott nytt år
  Hoppas att du får en trevlig avslutning på året

  Gilla

 3. Här är firandet i full gång. Det äts och dricks så jag tror att maten ska ta slut i morgon. Jag har aldrig sett några äta så mycket. Det måste prompt vara 12 rätter och ingen av kärring… damerna vill lyssna på mig när jag säger att jag är mätt, dom bara lägger på mer… så jag har smitit från bordet för att säga gott nytt till alla i sverige 😉
  Så jag vill bara önska Gott nytt osv osv 😉

  Gilla

 4. Glömde plocka bort bloggadressen…

  Så, recept tack. Och har en trevlig afton. Gott nytt år och var rädd om hårrötterna….. 😉 ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s