På TV

Har TV:n på utan ljud för jag sitter och läser (fråga inte varför den alls är på när jag ändå inte tittar….). Och att se nån sjunga när man inte hör sången, det är rätt kul! Det som ser helt normalt ut när man hör personen ser inte alls lika normalt ut utan ljud. Fniss!

En annan sak på TV är Wahlgrens värld. Jag har tyckt att Pernilla är så där charmigt fnissig och vimsig! Men igår. .. Vi får se Pernilla sittandes i baksätet på en bil och så Bianca som kör och Benjamin bredvid i framsätet. Min första tanke är, åh vad kul nu har Bianca tagit körkort! Men ganska snart när Pernilla börjar tjata på Bianca om att hon har så många obesvarade sms i sin mobil som hon bör svara på, så svarar Bianca,inte nej jag övningskör ju!! Hon har alltså inte tagit körkort utan hon övningskör och Pernilla sitter i bak! Efter en bra stund kommer Pernilla på att just det, hon får ju inte sitta i bak,hon måste ju sitta i fram.

Vet inte om jag tycker det är så charmigt virrigt, direkt?

8 reaktioner på ”På TV

  1. Nä, inte ett dugg charmigt att inte ta ansvar när man handleder övningskörning och inte ett dugg charmigt att uppmana någon att titta på mobilen när personen kör! Det är inte bara sig själva de riskerar att skada/döda utan även folk omkring.

    Gilla

  2. Borde inte filmgänget ha stoppat dom innan dom körde iväg på det sättet… Känns lite fejk

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s