Vildvuxen

Frisyren ör verkligen vildvuxen nu, och jag hade nästan bestämt att jag skulle gå upp till centrum och se om det fanns dropp in-tid nånstans nu efter jobbet. Tänkte att jag kikar in genom fönstret så att det inte är många personer i lokalen innan jag går in.

Men så hör jag statsministern säga att de skärper reglerna så att man max får samlas 50 personer i stället för 500 som det var innan. Och att de inskärper i oss vikten av att verkligen göra allt man kan för att inte sprida smitta.

Så jag tänkte om, och låter kalufsen vara. Det är ju ändå ingen som ser mig nu när jag bara är hemma.

Nu har jag i alla fall jobbat klart, så nu är det helg. Ha en bra fredag, och var rädda om er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s