Var är arbetsplatsen idag??

Det var kul att komma till kontoret och träffa i alla fall några av kollegorna igår! Vi kramades ju så klart inte, men kunde i alla fall skoja och ha kul tillsammans! Och efter halva dagen så fick vi besked att problemet som gjort att man inte kunde logga in hemifrån var löst. Så förhoppningsvis ska jag kunna logga in på hemma-kontoret idag. Men…

Igår skulle en uppdatering av något göras. Och vi ombads att starta om datorn och logga in igår kväll. Jag talade om för Bossen att jag inte var säker på att jag skulle hinna det. Jobbade till 18, hade en del ärenden att uträtta på vägen hem och sen en hel del att göra hemma. Så jag ska göra det nu, när jag ätit frukost. Och hoppas att allt ska funka! Håll tummarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s