Röja …..lite

Igår när jag slutade jobba så grabbade jag återvinningskassen och matavfallspåsen och knatade,i spöregnet, till miljöstugan. Sorterade allt i rätt kärl och sen hem igen. Trots att det regnade så var det faktiskt rätt varmt! Det gillar jag!

Så vacker regnbåge

Hemma så plockade jag i ordning i köket. Och tömde diskmaskinen. Sen vattnade jag blommorna.

Den här har verkligen blivit fin sen jag planterade om den!

Sen tyckte jag att jag nog fixat klart och satt på balkongen och läste ett bra tag. Mys!! När det blev lite svalt så gick jag in till soffan i stället, men hade balkongdörren öppen hela kvällen. Så skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s