Intet nytt under solen

Slutade jobba 18 igår. Drog ur sängkläderna och slängde in i tvättmaskinen ihop med lite annat. Sen mot soffan. Kollade på TV, fast det var inte mycket att se direkt…

La mig sedan i nybäddad säng och läste i stället.

På lunchen när jag satt på balkongen så insåg jag att jag är gammal. Det var en förskolegrupp ute på gården, och barnen sprang runt och lekte. Och jag kom på mig med att sitta och titta på barnen och le. Som en gamling som sitter vid en lekplats på en bänk och tittar på barn. Jaha, bara att inse, ännu ett ålderstecken! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s