Mellanlandning

Efter frukost idag packade jag mina saker och dammsög av i huset. Sen skjutsade Anita mig i båten till fastlandet. Jag åkte hemåt och nu väntar jag på att en maskin med tvätt ska bli klar sen ska jag packa om och åka till M i torpet. Jag har vattnat alla växter och det verkar bara vara 1 stackare på balkongen som nog inte klarat sig. Jag hällde på en massa vatten så får jag se när jag kommer hem igen om den tagit sig. Men jag har ingen större förhoppning.

Jag har det så himla bra, åker mellan vännerna och får hänga med dem på deras lantställen! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s