Äntligen

Jag har ju kollat efter glasögonbågar sedan tidigt i somras. Men inte hittat några jag gillat. Och jag behöver verkligen nya!

Igår var Nettis och jag iväg och jag hittade direkt 1 par bågar! Helt annan stil än jag kollat på innan.

Fortsatte kolla efter ytterligare 1 par till terminalglas. Behöver starkare där med…

Och hittade 1 par till, faktiskt! Men de glömde jag fota.

Sen åt vi middag. Så lite folk ute så det kändes nästan som att vi var själva ute på vift!

8 reaktioner på ”Äntligen

  1. Tack! Alltid lite läskigt att välja bågar. Med progressiva glas kostar det så.pass att jag ju inte byter förrän jag måste. Då vill det jubtill att man trivs med dem!

   Gilla

 1. Snygga bågar!
  Jag har precis opererat ena ögat för gråstarr, så just nu är det bara sudd på det ögat (alldeles för starkt glas) och jag har varken avståndsbedömning, balans eller speciellt lätt att läsa, så i början av december, när ögat har återhämtat sig och synen har stabiliserats så är det jag som tar mig raka vägen till optikern. Jag har bred skalle och kan inte ha skalmar som trycker mot tinningarna (får eksem) så det brukar vara svårt att hitta bågar som fungerar. Det känns alltid som jag har provat mig igenom hela sortimentet och sedan får jag välja de som är acceptabla, för det brukar inte vara många par att välja mellan och jag behöver också flera par.

  Gilla

  1. Det är SÅ svårt att hitta rätt som både funkar med progressiva glas, passar ens ansiktsform, känns bra och som man tycker är snygga! Phu!
   Krya på dig!!

   Gilla

 2. Glömde säga, visa gärna bild på de andra glasögonen! Är nyfiken men även övertygad om att de är lika snygga!

  Gilla

  1. Ja, men jag glömde ju fota dem!! Så det får bli bild när jag fått dem, men det dröjer för jag måste göra synhåll först. Och det har jag tid för om 2 veckor.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s